Photo Gallery

Multimedia

Πίνακας Περιεχομένων

21/2/14

Τους τσάκωσαν στην Αργολίδα με κλεμμένες σιδηροτροχιές!


Τώρα κυκλοφορούν στο δρόμο και με ολόκληρη σιδηροδρομική γραμμή μαζί τους! Μαζί με τον σκύλο απ' ότι φαίνεται έβγαλαν βόλτα και τη γραμμή για να πάρει λίγο αέρα... Μόνο που λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο! Σε έναν έλεγχο ρουτίνας τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί και τους έπιασαν να κουβαλάνε ολόκληρες σιδηροτροχιές!!! Εντάξει, τι να πει κανείς;

Πιο συγκεκριμένα:
Αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε προχθές 19.2.2014, στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια πενήντα επτά άτομα, εκ των οποίων εκατόν ενενήντα επτά ήταν ημεδαποί και εξήντα  ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια έξι οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα ένα  άτομα, από τα οποία τριάντα έξι ήταν ημεδαποί και πέντε ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν επτά άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
· Δύο τσιγγάνοι, για κλοπή σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε.
· Δύο ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.
· Τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα σιδηροδρομικών γραμμών, τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.