Photo Gallery

Multimedia

Πίνακας Περιεχομένων

16/5/14

Απάντηση στον Πρεφαδόρο για τον Σταθμό του ΟΣΕ στο Ναύπλιο


Με αφορμή το ρεπορτάζ που διαβάσαμε πρόσφατα στον Πρεφαδόρο σχετικά με τον Σταθμό του ΟΣΕ στο Ναύπλιο θα θέλαμε κι' εμείς να τοποθετηθούμε.

Κατ' αρχήν χαιρετίζουμε το ότι ένας ακόμα συμπολίτης μας ευαισθητοποιήθηκε και έθιξε ένα πρόβλημα που αποτελεί υγειονομική βόμβα και ντροπή για την πόλη του Ναυπλίου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά από τον Γενάρη του 2011, όπου σταμάτησαν τα τακτικά δρομολόγια από τον ΟΣΕ, μέχρι και σήμερα ο χώρος αυτός είναι παρατημένος και αφημένος στην τύχη του.



Ωστόσο διαφωνούμε με τον χρόνο που επιλέχθηκε να δημοσιοποιηθεί το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Ως "Φίλοι Τρένου Αργολίδας" έχουμε αναφερθεί στο πρόβλημα του σταθμού του ΟΣΕ στο Ναύπλιο, με σχετικό ρεπορτάζ, καθώς και με συγκεκριμένη πρόταση για την αξιοποίησή του. Ωστόσο δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπλέξουμε σε οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια. Σεβόμαστε όλους τους υποψήφιους και τον αγώνα που δίνουν για να εκλεγούν, και γι' αυτό, για ευνόητους λόγους, έχουμε συνειδητά επιλέξει να μην καταθέσουμε επίσημα οποιοδήποτε θέμα πριν τις εκλογές.

Σίγουρα θα τα πούμε μετά τις εκλογές, όπου και ευελπιστούμε η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή να ανοίξει τα μάτια της και να δει αυτά που κάνει πως δεν βλέπει 3 χρόνια τώρα! Αν δεν λυθεί το θέμα μέσα από γόνιμο διάλογο και με πράξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα...







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου