Photo Gallery

Multimedia

Πίνακας Περιεχομένων

1/6/15

Να αποκατασταθεί άμεσα η γραμμή του ΟΣΕ!


Την ευκαιρία στους οδηγούς να σπριντάρουν ανενόχλητοι μέσα σε κατοικημένη περιοχή, έδωσαν οι εμπνευστές αυτού του εκτρώματος, στην είσοδο της πόλης του Ναυπλίου από τη μεριά της Νέας Κίου.

Κάποιοι θεώρησαν ως μία καλή ιδέα να μπαζώσουν την ισόπεδη διάβαση, ασφαλτοστρώνοντάς την αφού έτσι κι' αλλιώς μπορεί να πίστεψαν ότι δεν χρησιμεύει σε κάτι, μιας και δεν περνάει τρένο. 



Ποιος άραγε εισηγήθηκε να γίνει αυτή η παρέμβαση; Αν είναι ο ΟΣΕ που το κάλυψε ή που έδωσε την άδεια να καλυφθεί τότε το λάβαμε το μήνυμα! Αν είναι ο Δήμος ή η Περιφέρεια που το έκανε, χωρίς να ενημερώσουν προηγουμένως τον ΟΣΕ, τότε συγγνώμη κύριοι αλλά αυτό είναι παράνομο! Παρεμβαίνετε σε ξένο οικόπεδο χωρίς να ρωτήσετε τον ιδιοκτήτη. 

Αν πάλι έγινε απλά και μόνο για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ποδηλατών του Τριάθλου, τότε είναι θεμιτό, αν και σας πληροφορούμε πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καλυφθεί η γραμμή, χωρίς να τσιμεντωθεί. Και εφόσον ο λόγος ήταν το Τρίαθλο, τότε υποθέτουμε πως έχει ήδη δρομολογηθεί η άμεση αποκατάσταση της. 



Και επειδή κάποιοι, που φαίνεται να τους βολεύει αυτή η κατάσταση, έχουν επιδοθεί σε μία αστεία "επιχειρηματολογία", θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ΠΡΩΤΟΝ το δίκτυο θεωρείται ενεργό και όχι κατηργημένο, ΔΕΥΤΕΡΟΝ η γραμμή δεν ανήκει στον Δήμο ούτε στην Περιφέρεια, αλλά στον ΟΣΕ, και ΤΡΙΤΟΝ τρένο πέρασε από το σημείο πριν 7 μήνες (και όχι πριν χρόνια ψεύτες!), σε εκδρομή με Άγγλους και Αυστραλούς τουρίστες οι οποίοι διέμειναν στο Ναύπλιο και άφησαν λεφτά στον τόπο, και που έχουν ήδη κλείσει την ίδια σιδηροδρομική εκδρομή και για τον ερχόμενο Οκτώβρη. Σε ότι αφορά τα τακτικά δρομολόγια, αυτά κάποιοι φροντίσανε να τα κόψουνε με το έτσι θέλω, αφήνοντας την περιουσία του Ελληνικού λαού να ρημάζει. (Δείτε στην παρακάτω φώτο πως κατάντησαν τα ΑΣΙΔ).



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αποκατασταθεί αυτό το έκτρωμα ΑΜΕΣΑ, και με την ευκαιρία, να ξεκινήσουμε μία παραγωγική συζήτηση με όλους τους τοπικούς φορείς για το τι μέλει γενέσθαι για τον σιδηρόδρομο στον τόπο μας...

Φίλοι Τρένου Αργολίδας


Φωτογραφίες: anagnostis.org

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου