Photo Gallery

Multimedia

Πίνακας Περιεχομένων

4/12/15

Ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης στον σταθμό του ΟΣΕ στο Άργος


Εργολαβία υπό την επίβλεψη του ΟΣΕ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Άργος για να πραγματοποιήσει εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του σταθμού.

Σε πρώτη φάση γίνονται αποψιλώσεις στον περιβάλλοντα χώρο και έπειτα θα προχωρήσουν και στα ενδότερα, όπου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και αποκατάσταση μέρους από τις υλικές ζημιές που υπάρχουν. Επίσης έχει προγραμματιστεί και βάψιμο του σταθμού, όπως αρμόζει σε αυτό το ιστορικό κτίριο.


Δύσκολη η αποστολή των εργατών σε ότι αφορά τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου, αφού η κατάσταση μέσα είναι τραγική και ο χώρος θα χρειαστεί, εκτός των άλλων, και απολύμανση, με την ελπίδα να βρεθεί κάποιο συνεργείο που θα αναλάβει εθελοντικά την εργασία αυτή, καθώς τα οικονομικά περιθώρια του ΟΣΕ δεν είναι μεγάλα.


Στο διάστημα που διαρκούν οι εργασίες οφείλει να ξεκινήσει μία διαβούλευση με τον ιδιοκτήτη (ΓΑΙΑΟΣΕ) ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του κτιρίου μετά και το πέρας των εργασιών. Ο φωτισμός του χώρου και η προσωρινή του φύλαξη κρίνονται απαραίτητες, μέχρι να δρομολογηθεί κάποια λύση για την αξιοποίησή του.

Φίλοι Τρένου Αργολίδας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου