Photo Gallery

Multimedia

Πίνακας Περιεχομένων

16/11/14

Η κατάρα του πράσινου σκορπιού...


Δεν πήγε τελικά τρένο στο Μάναρη, αλλά η αδελφοποίηση έγινε έστω και χωρίς αυτό.

Το τεράστιο ενδιαφέρον που υπήρχε για την εκδήλωση από τον απλό κόσμο που αγαπάει το τρένο και που ανυπομονούσε να κάνει σιδηροδρομικώς τη διαδρομή, έδωσε τη θέση του στο απόλυτο ξενέρωμα όταν έμαθε ότι πρέπει να το κάνει οδικώς.


Το διπλό ΜΑΝ που δρομολόγησε ο ΟΣΕ έπαθε βλάβη στις 4 μηχανές του και το ίδιο συνέβη και με την Alco που έσπευσε από τον Πύργο να το μαζέψει! Συνωμοσία? Ατυχία? Αδιαφορία? Ξετσιπωσιά? Η κατάρα του πράσινου σκορπιού?*. Δεν ξέρουμε...


Κι' ούτε περιμένουμε να μας απαντήσουν τι απέγινε όλο αυτό το τροχαίο υλικό που ακριβοπληρώσαμε από τις τσέπες μας και ξαποσταίνει από το 2010 στα μηχανοστάσια. Το διαπιστώσαμε ιδίοις όμασι!


Για το μόνο που λυπόμαστε είναι ότι δεν καταφέραμε να βρεθούμε εκεί για να στηρίξουμε την προσπάθεια των Μαναριωτών.


Μπορεί η ηγεσία του διαλυμένου ΟΣΕ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνεχίζουν να υπόσχονται "τρενο-κρουαζιέρες" και μεγαλόστομα ψεύδη, αλλά απ' ότι φαίνεται σε αυτή τη φάση δεν έχουν φράγκο να διαθέσουν ούτε για να συντηρήσουν σωστά και να δρομολογήσουν ένα και μόνο τρένο, για ένα και μόνο δρομολόγιο! 


Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το τρένο στο Ναύπλιο σε 5 μήνες (ο 1ος πέρασε), και άμα χρειαστεί να βάλουμε και ένα χεράκι για να σπρώξουμε, θα το κάνουμε...



* http://www.athinorama.gr/cinema/movie.aspx?id=1006625

K.K.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου